Götalands Lokalvård AB Göteborg

Om du letar efter en fullserviceleverantör i Göteborg som även kan fungera som städfirma ska du gå in på http://www.gotalandslokalvard.se/, de levererar nämligen alla typer av tjänster så väl till privatpersoner som till företag i hela Västsverige men främst i Borås, Göteborg och Alingsås. De har erfarenhet sedan 1985 av att städa.

En komplett städservice
De erbjuder bland annat en komplett städservice där de kan städa alla typer av offentliga miljöer som exempelvis skolor, industristädning, kontorsstädning, byggstädning, hotellstädning och bodstädning. Oavsett vad du är i behov av för typ av tjänster ska du höra av dig till dem. De kan ge dig en offert direkt på hemsidan.

Andra typer av tjänster
Utöver städning erbjuder de även servicetjänster som är tänkt att underlätta för ett arbete på kontor, dessa är till exempel posthantering, telefon och receptionstjänster, inköp och distribution av kontorsmaterial men även andra typer av tjänster i fastigheter som vaktmästartjänster eller cafeteria service där de levererar och installerar en kaffemaskin direkt på kontoret samt sköter rengöring och påfyllning.