Flyttning ska vara enkelt

Att flytta är stressigt för många, då det innebar att ens hela liv och hem packas ihop i lådor. För att undvika stress och ångestladdade känslor är ett bra alternativ att anlita en flyttfirma som hjälper dig med packningen och gör flyttningen effektiv. Istället för att kånka på en massa lådor och åka flera rundor blir jobbet klart inom några timmar och ni kan pusta ut.

Välj ITS flyttfirma
ITS är en flyttfirma Stockholm som har sin bas i Stockholm, men arbetar över hela Sverige och även i Norden. Flyttningar är inget nytt för företaget som har funnits sedan år 1986, så du kommer att vara i säkra händer. Företaget är känt för sin goda kundförståelse och personliga service och är medlem i Svenska Åkeriförbundet. De har ett kollektiv avtal med Trafikföreningen, Fora och är godkända för F-skatt samt har Ansvarsförsäkring.

Kontakt
För att komma i kontakt och få en prisuppfattning fyller du i en offertförfrågan som du hittar på hemsidan, vare sig du är privatperson eller företag. Det finns även en prislista på hemsidan där du kan se ungefär hur mycket flyttningen kommer kosta. Uppdragen accepteras oavsett om det är kontorsflytt, evakueringsflytt eller bohagsflytt.